Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
Nu open

+31 318 20 20 52

E-mail ons

WhatsApp
1 KIES EEN STELLINGTYPE
METAAL
HOUT
GROOTVAK
KUNSTSTOF
2 SELECTEER STELLINGOPTIES Bewerken
3 BOUW DE STELLING
(KLIK OP EEN SEGMENT VOOR AFMETINGEN, NIVEAUS, DRAAGVERMOGEN EN ACHTERWANDEN)(KLIK OP EEN SEGMENT OM AFMETINGEN EN NIVEAUS AAN TE PASSEN)(KLIK OP EEN SEGMENT OM AFMETINGEN EN NIVEAUS AAN TE PASSEN)(KLIK OP DE SEGMENTEN OM ZE AAN TE PASSEN)(KLIK OP DE SEGMENTEN OM ZE AAN TE PASSEN)
4 KIES EXTRA ACCESSOIRES
Let op: accessoires van uw configuratie zijn inbegrepen. Bekijk accessoires voor uw configuratie
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling

Metalen stellingkasten: de populairste stellingen uit ons assortiment

Metalen stellingen zijn onwijs populair. Dat heeft ongetwijfeld met de scherpe prijs te maken. Maar dat is zeker niet de enige reden. Stellingkasten van metaal zijn heel gebruiksvriendelijk. U installeert ze in een mum van tijd. Daarnaast zijn de uitbreidingsmogelijkheden of personalisaties eindeloos. Zodra u meer opslagruimte nodig heeft, kunt u het systeem dus makkelijk uitbreiden. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor standaardafmetingen, maar ook maatwerk is geen enkel probleem.

Draagvermogen tot 500 kg per niveau voor een metalen legbordstelling

Metaal kan tegen een stootje. Dat is duidelijk. Het is ideaal materiaal om zwaardere goederen op te plaatsen. In tegenstelling tot een houten stellingkast (die ongetwijfeld populairder is door zijn warme uitstraling) biedt een stelling van metaal meer zekerheid op het gebied van gewicht. Zo is er een draagvermogen tot 450 kg per niveau. Maar dankzij de handige configurator kunt u ook opteren voor een draagkracht van 500 kg voor specifieke legborden.

Bovendien beantwoorden al onze stellingkasten van metaal aan de strenge ISO-9001:2000 norm. Hierdoor kunt u vertrouwen op kwaliteit van een zeer hoog niveau. Bent u op zoek naar extra accessoires? Aarzel niet om contact op te nemen met onze enthousiaste medewerkers. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar deurensets, achterwanden, profielen, legborden, ladeblokken of ander toebehoren.

PRIJS OP BASIS VAN KEUZESAantal 0 incl. btw


VERZENDING
Indicatie verzending:
Indicatie verzending:

5 configuraties of meer? Offerte.


LIJST VAN PRODUCTEN


Type stellingStelling opties


Producten


Extra's
Toon volledige lijst Print
HEEFT U EEN VRAAG?

Tel
+31 318 20 20 52
Mail
info@stellingspecialist.nl