Op werkdagen voor 17.30 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Privacy Policy Pedroshop.nl B.V.

Pedroshop.nl B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Pedroshop.nl B.V. zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

U heeft het recht om uw gegevens die bekend zijn bij Pedroshop.nl B.V. in te zien en eventueel te wijzigen of definitief te laten verwijderen. Hierbij verifiëren we vooraf uw identiteit. Pedroshop.nl B.V. zal een verzoek doen aan alle derden waarvan Pedroshop.nl B.V. weet dat zij een kopie van of een link naar die gegevens hebben om datzelfde te doen. Tevens heeft u het recht om Pedroshop.nl B.V. ertoe te verzoeken slechts minimale gegevens over u bij te houden. Nadat uw verzoek is ingediend en uw identiteit is geverifiërd sturen we binnen 1 maand alle gegevens die wij over u hebben verzameld naar u toe.

U heeft daarnaast het recht om uw persoonsgegevens overhandigd te krijgen in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm. Wij leveren dit aan in verschillende documenten (E-mails, PDF's en tekst bestanden). U kunt er dan voor kiezen om uw gegevens dan aan een nieuwe dienstverlener over te dragen.

U heeft het recht om u te verzetten tegen het opbouwen van een gestructureerd profiel op basis van uw gegevens (zie hieronder een overzicht van alle gegevens die wij verzamelen). 

Alle gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

 

Verwerkingsverantwoordelijke

Pedroshop.nl B.V. wordt op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming aangemerkt als verwerkingsverantwoordelijke voor de gegevensverwerking en is gevestigd aan Elsterstraatweg 31A, 3922GD te Elst (Utrecht) en is bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)318 – 47 27 07 of via e-mail info@pedroshop.nl.

Dit privacy beleid is van toepassing op alle gegevensverwerkingen die door Pedroshop.nl B.V. worden gedaan en voor alle door haar beheerde websites. De functionaris gegevensbescherming van Pedroshop.nl B.V. is de heer M. de Raad en is te bereiken via e-mail info@pedroshop.nl of +31 (0)318 – 47 27 07.

 

Beveiliging

Pedroshop.nl B.V. heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beveiligen en om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot uw persoonsgegevens. Deze maatregelen worden door Pedroshop.nl B.V. regelmatig geëvalueerd, aangepast en indien nodig geactualiseerd.

De toegang tot uw gegevens is zodanig ingericht dat uitsluitend geautoriseerde medewerkers van Pedroshop.nl B.V. toegang hebben tot uw gegevens voor zover zij dit nodig hebben voor de uitoefening van hun functie.

Onze website is zodanig beveiligd dat persoonsgegevens die u op onze website invult via een beveiligde verbinding (HTTPS) aan onze organisatie worden verzonden.
 

Overzicht van alle gegevens die wij verzamelen om u van dienst te kunnen zijn: 

Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie

Doeleinde:
Financiële administratie
Gegevens:
Bedrijfsnaam, Factuuradres, Bankgegevens (Naam bank/IBAN/BIC), Openstaande saldo
Grondslag:
Wettelijke verplichting
Bewaartermijn:
Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
 
 
 
 
Doeleinde:
Verlenen van de dienst zelf of het verwerken van de bestelling
Gegevens:
NAW-gegevens, E-mailadres, Dossiergegevens, Financiële gegevens, Gegevens die nodig zijn om de dienst of de bestelling te leveren, Gegevens die tijdens de dienst of het leveren van de bestelling gegenereerd worden
Grondslag:
Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn:
Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
 
 
 
 
Doeleinde:
Facturatie
Gegevens:
NAW-gegevens, E-mailadres, Dossiergegevens, Financiële gegevens, Gegevens die nodig zijn om de dienst of de bestelling te leveren, Gegevens die tijdens de dienst of het leveren van de bestelling gegenereerd worden
Grondslag:
Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn:
Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
 
 
 
 
Doeleinde:
CRM
Gegevens:
NAW-gegevens, Gebruiksnaam, E-mailadres, Locatie, Bestelgeschiedenis, Telefoonnummer, Stellingconfiguraties
Grondslag:
Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn:
Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
 
 
 
 
Doeleinde:
Sollicitatie
Gegevens:
Naam, E-mailadres, Locatie, CV, Telefoonnummer
Grondslag:
Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn:
Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
 
 
 
 

Marketing
Doeleinde:
Direct marketing
Gegevens:
Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag
Grondslag:
Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn:
Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
 
 
 
 
Doeleinde:
Nieuwsbrief
Gegevens:
Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag
Grondslag:
Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn:
Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich per mail via info@pedroshop.be uitschrijven.
 
 
 
 
Doeleinde:
Social media marketing
Gegevens:
Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag
Grondslag:
Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn:
Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
 
 

Website
Doeleinde:
Website analytics
Gegevens:
Surfgedrag, Locatie
Grondslag:
Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn:
Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
 
 
 
 
Doeleinde:
Chatfunctie
Gegevens:
Inhoud van het bericht
Grondslag:
Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn:
Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
 

Pedroshop.nl B.V. verkoopt uw gegevens niet


Pedroshop.nl B.V. zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Pedroshop.nl B.V., dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie. 

 

Cookies

Pedroshop.nl B.V. plaatst cookies wanneer je één van de webwinkels bezoekt. Cookies zijn kleine (tijdelijke) tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst die ervoor zorgen dat u niet steeds dezelfde informatie hoeft in te voeren of te downloaden wanneer u bij ons terugkomt. Daarnaast geven de cookies ons inzicht in het gebruik van de webwinkels waarmee we de webwinkels gebruiksvriendelijker kunnen maken. U kunt het plaatsen van de cookies uitzetten in uw browser. Houd er dan wel rekening mee dat de webwinkels niet optimaal werken.

 

 

Overzicht van alle cookies

Naam Doel Delen
CakeCookie[ShopCart][Products] Het onthouden van de producten die u in de winkelmand heeft toegevoegd. We delen deze informatie niet met derden.
CakeCookie[cookies] Wanneer u inlogt kunt u de "onthoud mij" functie gebruiken. Op dat moment wordt deze cookie gebruikt. We delen deze informatie niet met derden.
RocketSearch Voor het zoeken en filteren maken we gebruik van RocketSearch. We delen deze informatie niet met derden.
utma, utmb, utmc, utmv en utmz Met Google Analytics meten we hoe u de webwinkels gebruikt en verbeteren we met de inzichten de webwinkels. Google deelt geen anonieme data met derden. Lees meer.
c_enabled, cb_panel_windowstate, cb_pollMode, cb_session, cb_tracker Voor de chatfunctie maken wij gebruik van CoBrowser. CoBrowser houd onder andere bij of u al eerder een chat heeft gevoerd (bijvoorbeeld om u niet telkens weer een chat aan te bieden). CoBrowser deelt geen anonieme data met derden.

Klachten over de omgang met uw persoonsgegevens

Indien u van mening bent, dat Pedroshop.nl B.V. in strijd handelt met dit privacy beleid of geldende privacy wetgeving of onzorgvuldig omgaat met uw persoonsgegevens, dan kunt u te allen tijde een klacht bij ons indienen via info@pedroshop.nl of via telefoonnummer +31 (0)318 – 47 27 07. Uiteraard zullen wij uw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling nemen om te zorgen dat uw klacht wordt opgelost. Indien u van mening bent, dat uw klacht niet naar tevredenheid door ons is opgelost, heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl).

Daarom...
Metalenstelling
Specialist.nl


  • Snel, simpel en veilig online bestellen
  • Binnen 3 - 5 werkdagen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
    Meer informatie
  • 3 jaar garantie
    Meer informatie
  • Thuiswinkel Waarborg


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
0318 20 20 52


8.4
430 Thuiswinkel reviews