Op werkdagen voor 17.30 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Maak kennis met het team van Metalenstellingspecialist.nl

Wie zijn wij?

Team van Pedroshop

PEDROSHOP.NL is één van de grootste aanbieders op internet voor kantoor- en magazijninrichting in Nederland. Wij zijn een onafhankelijke aanbieder met een ruime collectie, veel ervaring en persoonlijke aanpak. Middels onze diverse webshops focussen wij ons op diverse productgroepen binnen de kantoor- en magazijninrichting branche. De kracht van onze webshops is, dat iedere webshop zijn eigen specialisme heeft. Hierdoor krijgt u in één oogopslag de producten duidelijk en efficiënt gepresenteerd. Kortom 'What you see, is what you get'.

Onze medewerkers

Wanneer er toch nog onduidelijkheden bestaan over een product, kwaliteit of levertijd kunt u bellen, chatten of mailen met één van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring in kantoor- en magazijninrichting hebben wij een flinke dosis aan kennis en ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen onze medewerkers u dan ook middels persoonlijke aandacht en kennis voorzien van de juiste informatie.

Matthijs de Raad

Matthijs de Raad

Eigenaar en productspecialist

E-mailadres: matthijs@pedroshop.nl
T. 0318 20 20 52
T. 03 303 78 50

Aangenaam! Mijn naam is Matthijs en ik ben eigenaar van Pedroshop.nl. Inmiddels alweer 20 jaar actief in de kantoormeubelen branche. Met de webshops van Pedroshop.nl onderscheiden we ons met een totaalassortiment, scherpe prijzen, kwaliteit en uiteraard advies. We zijn niet voor niets dé specialist. Naast het aansturen van het team van Pedroshop.nl help en adviseer ik klanten. Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat.

Erwin Worst

Erwin Worst

Logistiek en transport

E-mailadres: erwin@pedroshop.nl
T. 0318 20 20 52
T. 03 303 78 50

Hallo, mijn naam is Erwin. Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Pedroshop.nl als logistiek medewerker. Mijn taak is om uw product netjes en zorgvuldig bij u af te leveren. Ook kan ik uw product indien gewenst monteren. Wij hebben geen 9-5 mentaliteit en alles is mogelijk. U als klant staat bij ons op nummer 1. Graag ontmoet ik u bij uw bedrijf of aan huis.

Frans van Voorthuijsen

Frans van Voorthuijsen

Productspecialist

E-mailadres: frans@pedroshop.nl
T. 0318 20 20 52
T. 03 303 78 50

Mijn naam is Frans en ik ben één van de productspecialisten van Pedroshop.nl. Ik zit al een heel aantal jaren in de online verkoop. Bij onze webshops profiteert u altijd van eerlijke prijzen en scherpe aanbiedingen. U krijgt altijd een advies op maat. Wij bieden u verdeeld over een aantal shops een groot assortiment aan stellingen, garderobekasten, archiefkasten, kluizen etc. U kunt elke werkdag van 8:30 tot 17:30 bij ons terecht.

Daarom...
Metalenstelling
Specialist.nl


  • Snel, simpel en veilig online bestellen
  • Binnen 3 - 5 werkdagen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
    Meer informatie
  • 3 jaar garantie
    Meer informatie
  • Thuiswinkel Waarborg


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
0318 20 20 52


8.4
430 Thuiswinkel reviews